Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger. Læs mere.
Acceptere du cookies?
Goddag og farvel
Skrevet af: Niels Erik d. 09.07.15

Instruktørerne i Borup Fitness arbejder alle frivilligt, og som tiden og elementerne passer den enkelte personligt, må vi sige goddag og farvel til nye og gamle ansigter i centret ad-hoc.

Officielt kan vi byde velkommen til Karina Øer, der siden maj har været under uddannelse, og som er vores næste Yoga instruktør på kommende aftenhold.

Vi byder også velkommen til Rafet Adlouni. Han har været frivillig instruktør i foreninger i mange år, og brænder for at hjælpe andre. Har både trænet thai-boxing og masser af fitness gennem årene. Har også hold i Osted - glæder sig til at kunne gøre en forskel hos Borup Fitness efter sommerferien også.

Vi skal også skrive farvel til følgende instruktører: Fra fitnessafdelingen: Bjørn Montero, der skal være instruktør i Roskilde samt Mikkel Winther og Ronnie Jørgensen der blot ønsker at være alm. medlem. Fra holdafdelingen: Pga. af skade må Mia Bremer trække sig fra Søndags-Zumba, Janne Rose fra Indoor Cycling Intro pga. længere orlov samt Marianne Dangkel fra Pulsholdet onsdag morgen. Vi takker mange gange for samarbejdet, og håber de en dag finder vej tilbage i teamet.

Alle nyheder