Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger. Læs mere.
Acceptere du cookies?
Holdbooking - Ændring af proceduren
Skrevet af: Niels Erik d. 03.08.15

Du kan som medlem reservere plads eller ventelisteplads på vores hold som altid via PC, Tablet eller smartphone (Android/Iphone). Her kan du også - som altid - afmelde din holddeltagelse.

Ledelsen har valgt at foretage en justering af proceduren, og man kan derfor nu kun se og booke hold 14 dage frem ad gangen. Målet er, at skærpe mere aktiv interesse for holddeltagelsen, og give flere medlemmer chancen for at deltage uden at skulle kigge forgæves i kalenderen efter en plads - fordi der er forhåndsreserveret langt ud i fremtiden. 

Samtidigt har vi ændret proceduren for de medlemmer som reserverer plads, men ikke afmelder deres deltagelse rettidigt. Vores instruktørerne kan nu elektronisk afkrydse medlemmer der ikke deltager, som derefter får en en hilsen fra os pr. mail+sms. 2. gang man ikke afmelder rettdigt, indenfor 6 mdr., vil man pr. mail modtage en besked om, at alle ens fremtidige holdbookinger er slettet automatisk, og man derfor skal booke sig på ny. Den gamle model med udelukkelse i 3 mdr. er vi gået væk fra og satser på at ovenstående vil have præventiv effekt :-)

Vil du vide mere om vores hold? Læs her 

Alle nyheder