Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger. Læs mere.
Acceptere du cookies?
Velkommen 2017 - Hvornår er der myldretid?
Skrevet af: Niels Erik d. 02.01.17

Velkommen til 2017 i Borup Fitness. Vi er i dag 40 mennesker der arbejder helt frivilligt som instruktører og ledelse, og vi ser frem til endnu et år med masser af fitness og holdaktiviteter samt spændende nye tiltag.

Trenden skriver, at fitnesstræningen nu er mere ensartet over det meste af året. Vi dyrker i højere grad den personlige form og velvære. Ifølge Idrættens Analyseinstitut dyrker 61 % af danskerne motion og idræt og fitnesscentrene er fordobblet i Danmark de sidste 10 år.

Trend er en ting; noget andet er statistikken. I Borup Fitness er der i januar, februar og noget af marts ganske kraftig stigning i antallet af medlemmer der besøger centret på samme tid, at det kan opfattes som proppet. Det er formodentlig de klassiske nytårsfortsæt, som vi gerne ser bliver mere end blot et par træningsmåneder. Vi vil i al fald gerne hjælpe med at sætte mål og gøre din indsats værdifuld for dig. Kontakt en af dine instruktører for en lille snak.

Herunder, kan du se hvornår der statistisk er "tryk på" centret i januar og februar. Vores medlemmer er i centret i ca. 1½ time ad gangen og målingen er gns. målt mandage til torsdage.

Alle nyheder