Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger. Læs mere.
Acceptere du cookies?
Hold hjernen frisk NYHED
Skrevet af: Niels Erik d. 28.06.18

Hold hjernen frisk – 15 ugers forløb i Borup Fitness

Hos Borup Fitness kan medlemmer i alderen 55-75 år i løbet af 15 uger prøve kræfter med SMART Training som er en træningsform, der holder hjernen i gang – næsten uden sved på panden. Forløbet er en del af projektet Hold Hjernen Frisk. Efter forløbet tilbyder Borup Fitness fast holdet SMART traning hver mandag.

Hvornår:  
Du kan prøve SMART training den 8.7 kl. 16-17 og den 15.7 kl. 16-17.

Hold hjernen frisk holdet kører over 15 uger med start mandag d. 6.8 kl. 8.15-9.15. Holdet ledes af Karina Øer, som har taget uddannelsen Smart Training og desuden er yoga instruktør i Borup Fitness.

Tilmelding:
Tilmeld dig ved at sende en mail til skrivtil@borupfitness.dk hvor du skriver at du gerne vil deltage i ’Hold hjernen frisk’ samt angiver navn og telefonnummer. Du kan også udfylde denne tilmeldingsblanket og lægge den i postkassen (ved indgangen til hallen). 

Der er plads til 22 på holdet og det er efter ’først til mølle’.

Du er velkommen til at høre mere: kontakt Karina Øer på: 4035-6640.

SMART training  – hvad er det?

SMART training består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, der både udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og derfor kræver din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende, og det er kun din hjerne, der kommer på hårdt arbejde.

SMART training er for dig, der gerne vil holde hjernen skarp og udnytte dens potentiale.

Alle kan have gavn af træningen og alle kan være med. Træningen foregår på hold, hvor der er fokus på det sociale aspekt og på, at det skal være sjovt at træne sammen.

Alle nyheder