Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger. Læs mere.
Acceptere du cookies?
Activio Puls Cycling

I Borup Fitness kan du frit deltage i Indoor Cycling og benytte vores pulssystem fra svenske Activio. Både som nybegynder og mere erfaren deltager. Activios pulssystem passer til alle!

Inden timen kan du gratis låne du et speciel designet pulsmåler af os der spændes omkring dit bryst med et medfølgende elastikbånd. Herefter indtaster du din anslået maks. puls på vores system og er i gang.

Vi bruger formlen 230 minus din alder og kalibrerer din puls efterfølgende om nødvendigt.

Pulsoplysningerne overføres trådløst under træningen og viser på skærmen en intensitetsmåler, der udgør den bedst tænkelige træningshjælp for både dig og instruktøren. Din pulsmåler er identificeret ved hjælp af et anonymt nummer, der står på pulsbåndet og oplysningerne bruges til at beregne din individuelle træningszone. Intensitetsmåleren viser den aktuelle puls, % af maksimumpuls og de forskellige træningszoner.

Du får i løbet af timen direkte feedback om din arbejdsbelastning, hvilket giver en unik træningsoplevelse og er en værdifuld hjælp til at finde det rigtige, individuelle træningsniveau ud fra dine personlige forudsætninger og træningsmål. 

Du kan købe personlig pulsmåler i centret. Læs mere her

Pulssystemet er et hjælpeværktøj til Intensitetsskalaen fra DGI, din træningsindsats og arbejdet med at lytte til følelserne i din krop.

Se intensitetsskalen