Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger. Læs mere.
Acceptere du cookies?
Behandlingstilbud

I Borup Fitness har vi en række tilknyttede behandlere som vi har samarbejdet med i mange år og anbefaler.

Vores fysioterapeut tilbyder GRATIS træningsvejledning. Du kan reservere en ½ time med ham via 'Massage, Fys & Kostkalenderen  når du er logget ind. Du kan også kontakte en af vores instruktører for reservation.

Almindelig behandling hos Massørerne, Fysioterapeuten eller Zoneterapeuten kan du reservere tid hos- og betale direkte til via nedenstående kontakter. 

Uhensigtsmæssig brug af kroppen på grund af f.eks. stress, dårlige arbejdsstillinger, skader eller stillesiddende arbejde medfører at rigtig mange mennesker oplever at få muskelspændinger, smerter og nedsat bevægelighed forskellige steder i kroppen. Med massage kan muskelspændingerne løsnes så blodcirkulationen forbedres. En bedre blodcirkulation øger ilttilførslen til musklerne, letter udskillelsen af affaldsstoffer, og resulterer i mere smidighed og bevægelighed. Efter behandlingen kan de fleste nyde en fornemmelse af lethed og velvære i kroppen. 

Lidt om massørerne:

Lars-Ole Nyenstad, født i 1960, har undervist børn og voksne i gymnastik i over 25 år, og i den forbindelse deltaget i mange faglige kurser relateret til brug af kroppen, behandling af skader og genoptræning efter skader. Har taget kortere kurser i indisk massage, bindevævsmassage og fysiurgisk massage, og er i 2010 uddannet massageterapeut på Holbæk Zonecollege. 

Solveig Nyenstad, født i 1960, har undervist i afspænding siden 2001. Er uddannet Fysiurgisk massør på Skolen for Alternative Sundhedsuddannelser i 1998, blev færdig som zoneterapeut i 2002, og har desuden taget kortere kurser i bl.a. healings-massage, indisk massage, bindevævs-massage og japansk lifting. 

Du er altid velkommen til at kontakte Fitness-centrets massører, hvis du har spørgsmål, som er relateret til massagetilbuddet.
Lars-Ole Nyenstad  Tlf. 20 70 20 65 / Solveig Nyenstad Tlf. 28 91 53 85. De bor Hovedgaden 4, 4140 Borup.

Behandlingen kan være enkeltstående eller indgå i en aftalt behandlingsrække, hvori indgår rådgivende fysiske træningsforslag, som vurderes og justeres i forhold til en bestemt sygdoms - eller træningsproblematik.

Fysioterapeutbehandlinger indeholder en kort undersøgelse og specielt en dialog, som indgår i et individuelt træningsprogram. Behandlingen /træningsprogrammet har focus på muligheder i den fysiske træning og har en forebyggende tilgang gennem en øget sygdomsforståelse, så der kan trænes i respekt for svage kropsdele ( kroniske eller midlertidige i forbindelse med særlig sygdomsproblematik ) med forståelse forskellige effekter af fysisk træning.

Lidt om Fysioterapeuten:

Ole Therkildsen, født i 1951, er kommet gennem mange år i Borup Fitness. Ole instruerer medlemmerne i individuelle træningsprogrammer med fokus på træning på alle niveauer til alle målgrupper.
Ole har speciale ved særlige sygdomsproblematikker; f.eks. efter en diagnose fra lægen, idrætsskadespørgsmål eller efter operation med mere.

Ole Therkildsen har en stor erfaring i idrætsskader og har været tilknyttet elite – og breddeidræt med vurdering, behandling og forbyggelse af idrætsskader gennem hele fysioterapeutkarrieren. Du kan træffe Ole på tlf. 40 31 76 27. Ole har praksis i Næstved.

Er 30 min. GRATIS dialog med Ole for medlemmer.  

Ole fortæller: "Her tager vi en god snak når det normale træningstilbud ikke umiddelbart kan igangsættes uden modifikationer (den gode eller forkerte smerte), typisk på grund af en sygdom på bevægeapparatet, eller en overstået eller forestående operation (f.eks. ryg, skulder eller knæproblemer), eller anden problematik, hvor f.eks. sundhedssystemet har været inde over. Her berøres det nuværende behandlingsinitiativ, eller det foreslåede ofte som lægekontakt.

" Ole fortsætter: "Det kan også være indiceret når medlemmet har brug for at få suppleret sit øvelsesprogram med ” hjemmeøvelser”. Jeg har også set på en del akut- skader, som er opstået i arbejds - eller sportsregi"

Og Ole afslutter: "For min del er det vigtigste, at medlemmet aktivt kan arbejde med sin problemstilling, og benytte de gode træningsfaciliteter. Ofte har jeg foreslået et øvelsesprogram med og uden træningsredskaber og medlemmet har så måneden efter skrevet sig på påny med henblik på en refleksion af de erfarede træningsresultater. Altså hjælp til selvhjælp." Du kan træffe Ole på tlf. 40 31 76 27.

Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Ved at behandle reflekszonerne med blide tryk og massage kan kroppen påvirkes, så dens egne helbredende kræfter stimuleres og affaldsstoffer renses ud. På den måde kan zoneterapien støtte kroppen i at genoprette sin naturlige balance og energi. Behandlingen medvirker til at vedligeholde en god sundhedstilstand og virker forebyggende. 
Stress er ofte en del af en travl hverdag. En zoneterapibehandling virker afspændende og afstressende. Mange oplever en indre ro, som skaber balance i krop og psyke. 

Zoneterapien har en god effekt på en lang række helbredsproblemer også muskulære problemer og sportsskader, er du i tvivl om, zoneterapi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte Marianne, der er zoneterapeut i Borup Fitness.

Lidt om zoneterapeuten:

Marianne Eriksen, født i 1958. Er uddannet zoneterapeut på Køge Zoneterapeutskole i 1993. Fra januar 2007 klinik i Borup (Lægehuset, Hovedgaden 16). Er uddannet ansigtszoneterapeut i 2008 på Den Danske Zoneterapeut Skole. Fra januar 2010 også klinik på egen bopæl. Medlem af FDZ, Forenede Danske Zoneterapeuter og er Registreret Alternativ Behandler (RAB). Har taget supplerende kurser i bl.a. muskulær zoneterapi, triggerpunktbehandling, zoneterapibehandling til stressramte, ernæringslære og kostens indflydelse på sundhed og sygdom.
Du kan træffe Marianne Eriksen på tlf. 27 28 77 07. Lammestrupvej 38, 4140 Borup