Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger. Læs mere.
Acceptere du cookies?
AntiDoping Danmark

Antidopingområdet i Danmark reguleres af både lovgivning og regler. Doping, og alle former for præstationsfremmende midler er forbudt.

I Borup Fitness samarbejder vi med AntiDoping Danmark om Dopingkontrol, hvilket medfører uanmeldte kontrolbesøg og rapportering.

  • Som medlem er man forpligtiget til på ethvert tidspunkt at lade sig dopingteste, når man er i Fitnesscentret.
  • Din adfærd kan give mistanke om dopingmisbrug, og noteres i AntidopingDanmarks dagsrapport til skærpet overvågning.
  • I begrundet tilfælde kan du udelukkes fra Borup Fitness alene på baggrund af mistanke på samme vis som positiv test.
  • Alle medlemmer kan, jfr. vores regelsæt som du som medlem har accepteret, indkaldes separat til dopingtest med 24 timers varsel. Er testen positiv udelukkes du af Borup Fitness og alle afdelinger under BIF med det samme og for en periode op til 4 år, og uden mulighed for refusion af kontingent.
  • FAKTA OM REGLERNE.

Som medlem skal du også orienteres om, at der i flere tilfælde er fundet forbudte dopingmidler i kosttilskud som for eksempel proteinpulver købt i Danmark. Du vil også blive udelukket fra enhver form for organiseret sport, hvis du testes positiv som følge af indtag af forbudte stoffer via kosttilskud, proteinpulver eller andet. Herudover bestemmer Motionsdopingnævnet, at man udelukkes fra alle trænings og konkurrenceaktiviteter og fra varetagelse af et hvilket som helst ulønnet eller lønnet hverv i 2 år i foreninger under Danske gymnastik- og idrætsforeninger, De danske skytteforeninger og Dansk firmaidrætsforbund.

Hvad er doping   Sådan foregår dopingkontrol   Jeg tager medicin, Hvad så?   Regler og lovgivning    REGLER (gældende fra 2015)