Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger. Læs mere.
Acceptere du cookies?
Seniortræning
I Borup Fitness er ca. 18% af vores medlemmer seniorer. Vores ældste medlem er fantastiske 95 år, men vi har også efterlønnere, førtidspensionister som går under betegnelsen Senior.
 
Vi tilbyder moderniseret og trygge træningsfaciliteter med mulighed for et godt fællesskab med ligesindede. Vi ser, at størstedelen træner hyppigt i morgen og formiddagstimerne med mål om at vedligeholde og styrke deres trænings- og funktionsniveau til et sundt og aktivt liv.
 
Fitness og styrketræning er en meget fleksibel træning, der kan foregå lige når det passer ind i din tidsplan. Træningen er uhyre effektivt uanset om du vil strammes op og tabe lidt kilo, om du vil have bedre styrke og udholdenhed eller du bare generelt ønsker et bedre helbred.
 
I sommeren 2018 tilbyder også den spændende nyhed SMART træning til at holde hjernen frisk.
Læs Mere
 
 
UDDANNET INSTRUKTØRER
Vi har 3 frivillige instruktører i Fitness afdelingen formiddagstimerne. Alle er uddannet gennem DGI og Foreningsfitness. Instruktøren har som minimum basiskendskab til brugen af fitness som motionsform og som supplerende træning til anden idræt, og er i stand til hjælpe dig med de rigtige maskiner og redskaber til udvikling af individuelle træningsprogrammer. En af vores instruktører har desuden kombineret sin grunduddannelse med speciale i Senior træning præsenteret i en viden om aldersrelaterede forandringer, mentale barrierer og nye muligheder for at træne seniorer, så du får fornuftige og varige resultater med træningen.

PERSONLIGT PROGRAM
Når du starter i Borup Fitness skal du til obligatorisk INTRO, og kan her få lagt et personligt styrketrænings/fitness-program samt gennemgå korrekte træningsteknikker i maskinparken med en af vore instruktører. På denne måde er du sikker på at komme rigtigt fra start.

Som en ekstra service har du mulighed for løbende at få revideret dit program, evt. kombinere med holdtræning, så du kan få de mest optimale betingelser for at nå dine træningsmål. Det er nemt at bestille tid til personligt instruktion. Sådan gør du

BEHANDLINGSTILBUD
Du har som medlem fri adgang til at benytte tilbud fra vores tilknyttede behandlere; Fysioterapi, Zoneterapi samt Massage. Læs Mere

OVERVÆGTIG, OG HVAD SÅ?
Et vægttab kræver ændring af ens vaner - kost og motion. 
Behandling af overvægt består af en omlægning af kost, øget motion, medicin og i sjældne tilfælde kirurgisk behandling. 
En sundere livsstil fører til vægttab og beskytter dig mod nogle af de hyppigste og alvorligste sygdomme. 

Vi kan hjælpe dig i Borup Fitness med at komme en del af vejen.

E-bog :10 veje til vægtab    Læs Mere Om Overvægt !