Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger. Læs mere.
Acceptere du cookies?
Bliv medlem

Du skal starte med at ansøge om medlemskab. Efter du har udfyldt formularen er du på vores venteliste, og vi kontakter vi dig pr. e-mail eller brev når du skal vælge dag og tidspunkt til vores obligatoriske INTRO-time.

Vi har ikke mulighed for at tilbyde prøvetime. Men, kom da glad forbi og tal med os og se faciliterne. (man-tors. kl. 20-21).

Ansøg om medlemskab her
 

Vigtig Information!

 • 1 mdr. ventetid på medlemskab

  Det er vigtigt for os at understrege, at alle ansøgere bliver tilbudt medlemskab.

  Der er mange der gerne vil være medlem af Borup Fitness, og det er vi rigtig glade for. På grund af den store efterspørgsel giver pt. ca. 1 mdr. ventetid for at opnå medlemsskab fra den dag du ansøger. 

  Vi har valgt, i modsætning til af de kommercielle fitnesscentre, at alle medlemmer uden undtagelse skal til INTRO. Med vores nuværende stab af frivillige instruktører kan vi max. håndtere ca. 15 nye medlemmer pr. uge, og dermed opstår denne venteliste.

   

   

   

   


   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Skal jeg til INTRO?


  Ja da! INTRO er hos os obligatorisk også selv om du har trænet før eller alene er interesseret i holdtræning!

  Først og fremmest, vil vi gerne møde dig som nyt medlem. Vi har valgt at arbejde med kvalitetssikring under Dansk Gymnastik & Idrætsforening og Foreningsfitness der nødvendiggør en teknisk og sundhedsmæssig forsvarlig instruktion til vores medlemmer. Vi skal bl.a. forebygge, at du som medlem ikke kommer til skade.

  Forskellige centre, forskellige maskiner og konstant udvikling af brugen gør det naturligt og fornuftigt, at du får en tur igennem vores maskinpark og starter med at få et generelt indblik i brugen. Og har du trænet før, ser vi generelt overraskelser og aha oplevelser i dialogen med vores instruktører.

  Vi ønsker desuden, at medlemmerne får viden og mulighed for at dyrke kredsløbstræning og styrketræning i kombination for dermed at optimere sin potentielle træningsindsats og sundhed. Samtidig vil du ved INTRO få information om fysiologi, kost og muligheder for dig som medlem af vores motionscenter.

  Vi giver dig mulighed for at tilrettelægge et personligt program der tilpasses dit niveau i forhold til din nuværende form, ønsker og mål. Du kan efterfølgende få tilrettelagt nye programmer og dermed udvikle dig løbende.

 • Priser


  Alm. Medlemskab
  koster kr. 625,- pr. ½ år.
  Senior Medlemskab (60 år+)
  koster kr. 475,- pr. ½ år.
  +

  Indmeldelsesgebyr kr. 200,-

  Betaling af gebyr og medlemskab sker med Dankort eller bankoverførsel.
  Betalingen efterfølgende sker pr. ½ år via PBS/Giro. Vi tilbyder pt. ikke andre betalingsmuligheder.
  Der er ingen bindingsperiode. Du betaler først når du skal til INTRO.

  Rabat, førtidspensionist, o.a.
  Læs mere.

  Du SKAL være fyldt 15 år for at blive medlem. Du må gerne ansøge om medlemsskab 3 mdr. før.

  Vi tilbyder ikke klippekort og har pt. ikke mulighed for at differentiere den administrative håndtering samt adgang til Fitnesstræning eller holdtræning uafhængigt af hinanden. Så selvom du blot vil træne på hold, skal du igennem INTRO.

   

   


   

   

   

   

   

   

   

 • Vær sikker på at modtage mail fra os

  Vi sender normalt en e-mail med invitation til INTRO.

  Er du bruger af Gmail, live/hotmail, Outlook eller Yahoo Mail da Læs mere her.